Ne jemi në kërkim të profesionistëve të rinj: Janë krijuar më shumë mundësi të reja pune

Brainster, organizata jonë edukativo-teknologjike (EdTech), duke nisur nga ky vit jemi të pranishëm edhe në Shqipëri dhe fillojmë një kapitull të ri në punën tonë duke hapur mundësinë për profesionistë të rinj të talentuar të bashkohen me ekipin tonë.

Për shkak të rritjes së vazhdueshme të organizatës dhe rritjes së ngarkesës së punës, ne publikuam reklama të reja për instruktorët këtë muaj. Kjo rritje e përshpejtuar vjen si rezultat i nevojave në rritje të tregut, por edhe si mënyrë që të sigurohet një edukim aktiv dhe i vazhdueshëm duke futur module të reja dhe duke përmirësuar vazhdimisht programin e ofruar. 

 

 

  • E ardhmja e arsimit

Të kthehemi në vitin 2015… Një punonjës dhe disa instruktorë shënuan fillimin e aventurës sonë. Dhe sot, Brainster evoluoi në një familje me mbi 70 punonjës dhe 150 instruktorë dhe profesorë. Kjo rritje shënon besimin që japin studentët në programet tona, duke na motivuar të vazhdojmë të zhvillohemi. 

“Në vitin 2015 filluam vetëm me një punonjës dhe 7 instruktorë, por sot, pothuajse 8 vite më vonë, familja jonë numëron më shumë se 70 punonjës dhe mbi 150 instruktorë dhe profesorë. Kjo lë të kuptohet se studentët po fitojnë gjithnjë e më shumë besim në programet tona dhe kjo rritje e shpejtë është një motiv edhe më i madh për ne që të vazhdojmë të zhvillohemi, por edhe një piketë kyçe në vizionin e Brainster për formimin e së ardhmes së arsimit. Për këtë qëllim, po kërkojmë më të mirën për të qenë më të mirët. Ne kemi nevojë për profesionistë të përkushtuar, të cilët janë novatorë dhe me pasion për të përcjellë njohuritë dhe përvojën e tyre,” thotë Petar Ninovski themeluesi i Brainster.

 

  • Bëhuni pjesë e komunitetit në rritje!

Mundësi emocionuese presin anëtarët e mundshëm të ekipit për t’u bashkuar me Brainster. Reklamat e reja përfshijnë pozicione të hapura për instruktorët profesionistë për të dhënë mësim në akademitë Brainster. Janë të nevojshëm ekspertë nga disa fusha me njohuri dhe aftësi të IT-së, me fokus në programimin Front-End.

Mundësitë që Brainster ofron për instruktorët, përveç tarifave konkurruese, përfshijnë punën në projekte të përbashkëta, përmirësimin e aftësive personale, mentorimin dhe zhvillimin e stafit të ri, dhe një platformë të mësimit digjital për të lehtësuar menaxhimin e studentëve, kurrikulat dhe burimet e të mësuarit.

 

 

  • Përfitimet për punonjësit

Të mos harrojmë përfitimet. Në Brainster, ne kultivojmë një kulturë unike organizative që lejon ditë të pakufizuara pushimi, orë pune fleksibël, sigurim shëndetësor privat, punë në distancë, por edhe mundësi për rritje dhe zhvillim personal të vazhdueshëm. Por një nga trumpet më tërheqëse është mundësia e vazhdimit të mësimit dhe investimit të vazhdueshëm të Brainster në përmirësimin dhe edukimin e punonjësve.

 

  • Rruga drejt suksesit

Brainster, e cila filloi në vitin 2015 si një start-up, tani po bëhet një organizatë e përparuar arsimore dhe teknologjike që operon në dy tregje, Shqipëri dhe Maqedoni. Nëpërmjet 13 produkteve të ndryshme arsimore, Brainster ka ndihmuar deri tani më shumë se 11,000 studentë të fitojnë njohuri të reja nëpërmjet programeve arsimore inovative dhe të punojnë në projekte reale, duke mësuar nga profesionistët më të mirë të industrisë.

 

 

  • Programet tona arsimore

Avantazhi i programeve tona arsimore janë se ato janë projektuar pikërisht për studentët që të fitojnë aftësi praktike që ata mund të aplikojnë menjëherë në vendin e punës pas përfundimit të programeve dhe nëpërmjet bashkëpunimeve aktive me kompani dhe organizata të tjera, Brainster ndërmjetëson edhe punësimin e tyre, që sot rezulton në një student të punësuar çdo ditë.

 

Filloni me një udhëtim të inovacionit, rritjes dhe ndikimit. Ky është shansi për t’u bashkuar me ne dhe për të formësuar të ardhmen e arsimit, duke shtyrë gjithashtu kufijtë dhe duke çliruar potencialin tuaj. 

 

Mësoni më shumë rreth pozicioneve të lira të punës dhe aplikoni këtu!

Related Stories For You

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!