Njihuni me Adam Brajanoskin, një student i Akademisë së Programimit Front-End, i cili ka vendosur të ndërtojë mbi njohuritë dhe aftësitë e tij në fushën e programimit.

 

Studenti: Adam Brajanoski

Akademia: Akademia e programimit Front-End.

Profesioni: Dizajner grafik

Nga ora e parë e Akademisë mbaj mend: Njoftimi me sfidat që më presin. Gjithashtu, ngazëllimi i fillimit të studimit programim.

Zgjodha këtë fushë sepse: Gjithmonë kam pasur interes për web development dhe është gjithashtu një kombinim perfekt me dizajnin grafik.

Me padurim pres të fillojnë orët për: JavaScript

Pas leksioneve, unë gjithmonë: Përsëris gjërat që nuk ishin të qarta për mua gjatë orës së mësimit.

Para se të regjistrohesha, më shumë më “frikësoi” : JavaScript

Si një profesionist i ardhshëm në këtë fushë, unë pres: Të krijojë, të bashkëpunojë dhe të jemë i pranishëm në projekte të mëdha.

Kjo fushë për mua do të thotë: Mundësia që do të kem për të ndërtuar mbi në një nga fushat më të kërkuara të sektorit të IT-së.

Në kohën e lirë:  Gaming, ecje dhe e shijoj kohën time të lirë.

Më pëlqen të lexoj: Astronomi

Më pëlqen të shikoj: Dokumentarë dhe video në YouTube.

Citimi i preferuar:  “Just keep moving forward.“

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të krijoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-end.

Akademinë e Programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!