Njihuni me Boris Kuzmanovskin, student i Akademisë së Programimit Front-End, i cili dëshiron të mësojë më shumë rreth aftësive më të kërkuara në tregun e punës, të cilat janë edhe interesante dhe sfiduese.

 

Studenti: Boris Kuzmanovski

Akademia: Akademia e programimit Front-End.

Profesioni im është: Menaxher i Burimeve të Sigurisë së Mbrojtjes

Nga ora e parë e Akademisë mbaj mend: Prezantim mbi proceset e studimit të Akademisë, njoftimi me kolegët, dhe sandwich-et e shijshme. 🙂

Vendosa të përfitoj nga koha në mënyrë produktive dhe të mësoj: të mësojë më shumë në këtë fushë dhe si të bëhem një programues Front-End i sukseshëm..

Zgjodha këtë fushë sepse: Studiohen disa nga aftësitë më të kërkuara në tregun e punës, të cilat janë edhe interesante, edhe sfiduese.

Me padurim pres të fillojnë orët për: JavaScript dhe React.

Pas leksioneve, unë gjithmonë: Po i zgjidh detyrat nga ushtrimet dhe po kontrolloj nëse gjithçka që kam ndëgjuar në leksione është e qartë për mua.

Para se të regjistrohesha, më shumë më “frikësoi” : Organizimi i kohës që duhet për t’iu përkushtuar Akademisë.

Si një profesionist i ardhshëm në këtë fushë, unë pres: Zhvillimi i suksesshëm dhe përparimi në karrierë.

Kjo fushë për mua do të thotë: Puna me njerëz inteligjentë dhe pozitivë, në një mjedis interesant dhe sfidues.

Në kohën e lirë:  Shoqërohem me njerëzit e dashur, eci, shikoj filma dhe gaming…

Më pëlqen të lexoj: Lajme lidhur me teknologjinë dhe automjetet.

Më pëlqen të shikoj: Thrillers, filma aksion dhe seriale.

Citimi i preferuar:  “Believe you can and you’re halfway there.“

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të krijoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-End.

Akademinë e Programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!