Në këtë blog, biseduam me Emir Ademin – i cili ishte student në Akademinë tonë të Programimit Front-End. Ai na tregoi shumë gjëra rreth vetes dhe tregoi për përvojën e tij me Brainster-in dhe akademinë e programimit Front-End. 

 

Hello, hello Emir, ne tashmë të njohim, por si do të prezantohesh ti me të tjerët, kush është Emiri dhe si e kalon ti kohën tënde të lirë?

Unë jam Emir Ademi. Unë e kam pasion kodimin. Në kohën time të lirë, shpesh mund të më gjeni të përfshirë në projekte programimi, duke eksploruar teknologji të reja dhe duke punuar në përpjekjet personale të kodimit. Kodimi më lejon të sjell në jetë idetë e mia dhe të zgjidh problemet në mënyrë kreative. Është një fushë që më sfidon dhe më emocionon vazhdimisht.

 

Çfarë ndikimi pati Brainster dhe Akdemia e programimit Front-End tek ti? 

Përfundimi i Front-End Akademisë jo vetëm që ka hapur dyert për mundësi karriere, por gjithashtu ka rritur vetbesimin tim në aftësitë e mia si një Front-End Developer. Theksi i akademisë në mësimin praktik dhe përvojën praktike më ka dhënë vetbesimin për të ndërmarrë projekte komplekse dhe për të zgjeruar vazhdimisht grupin e aftësive të mia.

 

Si ishte dita jote e zakonshme si student në Akademinë e Programimit Front-End?

Një ditë e zakonshme si student në Akademinë për Front-End është sfiduese dhe intenzive por gjithashtu interesante.

 

Cili është moduli yt i preferuar dhe pse?

Edhe pse ishte interesant gjithë kohën gjat Akademisë, moduli im i preferuar është NextJS, sepse ishte sfidë e re dhe gjithashtu NextJS është shumë performante.

 

Çfarë do t’i thuash për Akademinë dikujt që dëshiron të regjistrohet dhe të fillojë një karrierë në këtë fushë?

Të gjithë ata që duan te fillojnë një karrierë në këtë fushë duhet të dinë se është një fushë shumë sfiduese dhe duhet të përkushtojnë vëmendje dhe kohë.

 

Cili është një moment nga Akademia që do ta mbash mënd përgjithmonë?

Edhe pse ka shumë momente të paharueshme, patjetër të them se një moment definitivisht i paharueshëm ishte pjesëmarja në Hackathon, ishte shum stresuese, sfida për të përfunduar një projekt real për 48 or­ë, por ishte gjithashtu një prej momenteve më interesante, shoqërimi me të gjithë studentet nga gjithë akademitë ishte nje atmosferë fenomenale.

 

Cili është mësimi më i rëndësishëm që ke marrë në leksione?

Konfirmimi se mund të bëni gjithçka mund të jeni gjithçka që dëshironi të jeni, deri sa që ju besoni në veten tuaj dhe punoni shumë

 

Dhe së fundmi, ku e sheh veten në të ardhmen?

Jam i sigurt që do të kem mundësi të punoj në projekte komplekse dhe interesante që do t’ju ndihmon shumë perdoruesve dhe një kompanie.

 

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të krijoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-End.

Akademinë e Programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!