Njihuni me Kristijan Maksimovskin – student i Akademisë të Programimit Front-End, i cili vendosi të ndërtojë mbi njohuritë dhe aftësitë e tij në një nga profesionet më të paguara dhe më të kërkuara të ditëve të sotme.

 

Studenti: Kristijan Maksimovski

Akademia: Akademia e programimit Front-End.

Profesioni im është: Student

Nga ora e parë e Akademisë mbaj mend: Njoftimi me kolegët dhe duke njoftimi me mënyrën se si studiohet Akademia.

Vendosa të përfitoj nga koha në mënyrë produktive dhe të mësoj: HTML, CSS and little JS.

Zgjodha këtë fushë sepse: Gjithmonë kam punuar me kompjutera dhe kjo më dukej si zona më premtuese për t’u stërvitur.

Me padurim pres të fillojnë orët për: JavaScript dhe ReactJS.

Pas leksioneve, unë gjithmonë:  Po kontrolloj për të parë nëse e kam kuptuar plotësisht materialin dhe po i zgjidh detyrat brenda Akademisë, por edhe jashtë saj.

Para se të regjistrohesha, më shumë më “frikësoi” : A jam i përgatitur t’i kushtoj kohë të mjaftueshme arritjes së suksesit që imagjinoj.

Si një profesionist i ardhshëm në këtë fushë, unë pres: Para së gjithash, zakone të reja të jetës dhe vazhdimisht të mbindërtoj njohurinë time.

Kjo fushë për mua do të thotë: Ndryshim në mënyrën e të menduarit.

Në kohën e lirë:  Stërvitem dhe shikoj seriale.

Më pëlqen të lexoj: Shkenca e trupit të njeriut.

Më pëlqen të shikoj: Seriale aksion.

Citimi i preferuar:  “Never a defeat, only a lesson.“

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të krijoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-End.

Akademinë e Programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

Trending Stories që mund të ju interesojnë