Njihuni me Stefan Stefanovskin – student i Akademisë së Programimit Front-End, i cili vendosi të bëjë një transformim të plotë të karrierës në një nga profesionet më të paguara dhe më të kërkuara të ditëve të sotme.

 

Studenti: Stefan Stefanovski

Akademia: Akademia e programimit Front-End.

Profesioni im është: Barist

Nga ora e parë e Akademisë mbaj mend: Njoftimi me kolegët.

Vendosa të përfitoj nga koha në mënyrë produktive dhe të mësoj: Si të përballem me sfida të reja

Zgjodha këtë fushë sepse:Arsyeja se bera këtë zgjedhje eshte se kjo fushe eshte mjaft dinamike dhe ka një të ardhme premtuese.

Me padurim pres të fillojnë orët për: Javascript dhe puna në projekte reale.

Pas leksioneve, unë gjithmonë: I dëgjoj leksionet dhe punoj në detyrat e vendosura.

Para se të regjistrohesha, më shumë më “frikësoi” : A do të kem kohë për t’ja dalë.

Si një profesionist i ardhshëm në këtë fushë, unë pres: Të ndërtoj një karrierë të suksesshme.

Kjo fushë për mua do të thotë: Mundësi, përmirësim dhe përballje me shumë sfida.

Në kohën e lirë:  Merem me sport.

Më pëlqen të lexoj: Komedi.

Më pëlqen të shikoj: Seriale.

Citimi i preferuar: “A winner is a dreamer who never gives up“.

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të krijoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-End.

Akademinë e Programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!