Akademia e Programimit Front-End më ka mundësuar një fillim të mbarë të karrierës sime

Njihuni me Gjorgje Qirov, një student alumni i Akademisë së Programimit Front-End, i cili gjithmonë ka pasur një dëshirë të madhe për të koduar dhe dizajnuar website-et.

Në vetëm katër muaj që kur filluan leksionet e Akademisë, Gjorgje është punësuar nga M-Tech si një Front-End Developer, dhe tani është bashkëpronar dhe aktualisht i punësuar nga Eternity.

 

Biseduam me Gjorgjen për udhëtimin e tij të karrierës

 

Përshëndetje Gjorgje! Para së gjithash, urime për suksesin e arritur dhe fillimin e karrierës tënde! Ne në Akademinë e Programimit Front-End të njohim, por çfarë do të ndash për të tjerët?

Përshëndetje! Faleminderit shumë Brainster! Akademia e Programimit Front-End më la pa fjalë. Akademia i përmbushi pritjet e mija dhe më mundësoi një fillim të mbarë të karrierës sime. Mësuam nga profesorët më të mirë që arritën të ndanin ekspertizën e tyre dhe ishin gjithmonë këtu për të ndihmuar. 

 

Pse programimi Front-End?

Gjithmonë kam ëndërruar të kodoj dhe të dizajnoj website, dhe pjesa e përparme ishte krejtësisht e përshtatshme për mua! 

 

Na trego më shumë për Akademinë e Programimit Front-End.  A i ka përmbushur Akademia pritjet e tua?

Siç e kam thënë edhe më parë, jam mëse i kënaqur me Brainsterin dhe nga profesorët që gjithmonë përpiqen të ndajnë njohuritë e tyre me ne studentët. Ata janë gjithmonë këtu për të rregulluar gabimet tona dhe për të punuar pak më shumë me ne. 

 

Cila ishte përvoja jote si student? Cila ishte sfida më e madhe që hase dhe si e tejkalove? 

Sfida më e madhe ishte moduli JavaScript, definitivisht! Me shumë punë të madhe dhe shumë kohë të investuar, dhe gjithashtu më e rëndësishmja – me ndihmën më të madhe të profesorëve, arrita ta kapërcej atë dhe të përballem me sfidat.

 

Cili modul ishte më interesanti dhe pse?

JavaScript sigurisht. Mund të ketë qenë një nga më të vështirat për mua, sepse pjesa më e madhe e saj fillon pikërisht aty, por ishte padyshim një nga më interesantet sepse kishte më shumë sfida! 

 

Na trego për udhëtimin tënd të karrierës! 

Pas katër muajsh nga fillimi i Akademisë, fillova të ndërtoja karrierën time si Front-End Developer në M-Tech dhe isha mëse i kënaqur. Tani punoj në Eternity, ku punoj si Front-End Developer, dhe jam gjithashtu bashkëthemelues i kompanisë!

 

Çfarë pritet prej teje në vendin e punës si programues i ri? Cilat do të ishin detyrat e tua?

Si bashkëthemelues dhe si Front-End Developer, sigurisht që kam më shumë detyrime, por shpresoj të jem në gjendje t’i përfundoj të gjitha dhe t’i bëj ashtu siç më kërkohet të bëj.

 

Së fundmi, çfarë do t’u rekomandoje të gjithë atyre që duan të bëjnë një ndryshim në karrierë në fushën e programimit Front-End?

Para së gjithash, të mos hezitojnë shumë sepse Brainster do t’u japë atyre të gjitha njohuritë që u nevojiten për të qenë programuesit kryesorë në të ardhmen! Programimi Front-End është gjithashtu i mbushur me shumë inovacione dhe module shumë interesante që nuk besoj se dikush do të donte të hiqte dorë.

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të ndërtoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-end.

Akademinë e programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

Related Stories For You

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!