Brunilda Dosti është instruktoria jonë e Akademisë së Programimit Front-End në Brainster Albania. 

Ajo është një Web Developer me përvojë pune për më shumë se 8 vite, e cila është po ashtu e punësuar si Front-End Developer në Everfi UK. 

 

Njihuni me Brunildën dhe zbuloni më shumë për të.

 

Emri dhe mbiemri: Brunilda Dosti

Profesioni: FE Developer

Akademia: Akademia e programimit Front-End – Brainster Albania

Përvoja: 8 vite

Pse Programimi Front-End: Kërkesa për programimin Front-End është duke u rritur. Ju do të keni mundësinë për të punuar në një varietet projektesh informuese, edukative dhe argëtuese.

Thënia e preferuar: I will love the light for it shows me the way, yet I will endure the darkness because it shows me the stars. Og Mandino

Libri i preferuar: “Premtimi i Krishtlindjes” me autor Richards Paul Evans.

 

Përshendetje Brunilda! Ti je instruktore në Аkademinë e programimit Front-End në Brainster Shqipëri. Ne si Brainster të njofim, por çfarë do të kishe ndarë për të tjerët, kush është Brunilda, si e kalon kohën tënde të lirë dhe cilat janë hobit e tua?

Koha ime e lirë I kushtohet kryesisht familjes sime. Më pëlqen shumë të lexoj libra, të dëgjoj muzikë ndërsa ngas makinën, hiking, të eksploroj natyrën apo të ndaj kohën me miqtë dhe mikeshat e mia duke ndarë me ata biseda të ndryshme.

 

Çfarë do të kenë studentët mundësinë për të mësuar prej teje? 

Ata do të kenë mundësinë për të mësuar rreth programimit Front-end dhe situata konkrete nga eksperienca ime se si mund të rriten edhe më shumë në profesionin e zgjedhur.

 

Çfarë do të thuash për programimin Front-End, a është e lehtë për ta mësuar?

Nëse ju kuptoni që keni interes për kodin dhe të bukurën, atëhere programimi Front-End është një mundësi e mirë për të zhvilluar aplikacione/faqe ku ju do të rriteni edhe më shumë duke investiguar problemet(bugs) gjatë procesit të punës. Për këtë ju duhet te tregoni durim dhe besimin se gjithmonë ka një zgjidhje dhe se rezultat e mira kërkojnë përpjekje.

 

Cilat janë këshillat që do t’i japësh studentëve të ardhshem?

Duajeni atë cfarë jeni duke bërë, jetoni duke njohur veten tuaj çdo ditë e më shumë, jini mirënjohës.

 

Së fundmi, disa Tips & Tricks për studentët?

Bëj një plan për gjërat që dëshiron të arrish. Ndaji detyrat e tua në pjesë më të vogla dhe gëzohu për çdo arritje, sado e vogël qoftë ajo.

Përcaktoni qëllime dhe përpiquni për ti realizuar ato.

Menaxhoni kohën e studimit tuaj dhe pyesni sa herë gjërat ju duken të paqarta.

 

Në Akademinë e Programimit Front-End do të keni mundësinë të punoni në projekte reale dhe të mësoni nga instruktorët më të mirë.

Regjistrimet janë në vazhdim. Caktoni një takim informativ dhe rezervoni vendin tuaj në kohë!

Related Stories For You

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!