Erland Muçhasaj është instruktori jonë i Akademisë së Programimit Front-End në Brainster Albania. 

Ai është një Web Developer me përvojë pune për më shumë se 10 vite, i cili është po ashtu i punësuar si Leader of Web Developement Team në ATIS. 

 

Njihuni me Erlandin dhe zbuloni më shumë për të.

 

Emri dhe mbiemri: Erland Muçhasaj

Profesioni:  Software Developer

Akademia: Akademia e programimit Front-End

Përvoja: 10 vite

Pse Programimi Front-End: Unë kam  punuar edhe si programues Front-End edhe si Back-End dhe për mua switching para-mbrapa nuk është një problem.

Thënia e preferuar: kam disa:

  • Learn how little you know and grow
  • The bitterness of low quality remains long after the sweetness of low price is forgotten.

Libri i preferuar: Kryesisht lexoj libra programimi, dhe më e fundit që lexova ishte për Domain Driven Development.

 

Përshendetje Erland! Ti je instruktor në Аkademinë e programimit Front-End në Brainster Shqipëri. Ne si Brainster të njofim, por çfarë do të kishe ndarë për të tjerët, kush është Erlandi?

Unë jam një programues entuziast, që zhvilloj software për njerëzit. Kur nuk jam duke programuar apo duke zhvendosur pixels ne ekran, jam duke parë filma ose duke lexuar artikuj. 

 

Si e kalon kohën tënde të lirë dhe cilat janë hobit e tua?

Kohën time të lirë kryesisht e kaloj duke parë filma, dhe duke lexuar artikuj rreth përditësimeve të fundit rreth botës së teknologjisë së informacionit.

 

Çfarë do të kenë studentët mundësinë për të mësuar prej teje? 

Si te mendojnë si programues.

 

Çfarë do të thuash për programimin Front-End, a është e lehtë për ta mësuar?

Nëse një gjë e ke pasion, dhe ke shumë dëshirë… me kalimin e kohës bëhet shumë e lehtë për tu mësuar dhe kuptuar. 

 

Cilat janë këshillat që do t’i japësh studentëve të ardhshëm?

Asnjëher mos ndaloni së mësuari.

 

Së fundmi, disa Tips & Tricks për studentët?

Sometimes the easiest solution is the correct one.

 

Në Akademinë e Programimit Front-End do të keni mundësinë të punoni në projekte reale dhe të mësoni nga instruktorët më të mirë.

Regjistrimet janë në vazhdim. Caktoni një takim informativ dhe rezervoni vendin tuaj në kohë!

Related Stories For You

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!