Nisja e Aventurës së Kodimit: “Intro Day” në Akademinë tonë të programimit Front-End

Më datë 1 dhjetor 2023, nisi zyrtarisht Akademia Front-End me një Intro Day të veçantë dhe mjaft emocionuese. Ky ishte fillimi i diçkaje të jashtëzakonshme, pasi studentët ishin mjaft entuziastë për të njohur njëri-tjetrin dhe ekipin e akademisë. Ata dëshironin të krijonin një atmosferë pozitive për udhëtimin e tyre të mësimit.

Kur u takuam me të dy grupet, mund të ndjeje energjinë pozitive dhe emocionin në ajër, duke vendosur skenën për mësimet e ardhshme të programimit Front-End. Ekipi ynë dhe instruktorët siguruan që takimi të ishte i rehatshëm dhe relaksues Duke shikuar suksesin e Ditës së Intro-s, mund të themi me siguri se gjithçka shkoi mbarë dhe studentët ishin vërtetë të lumtur që ishin pjesë e akademisë sonë.

 

Më poshtë, mund të lexoni më shumë rreth asaj që ndodhi në “Intro Day”:

 

  • Prezantimi i Akademisë së Programimit Front-End nga Koordinatorja e Studentëve, Engjellushe Haxhi:

Koordinatoria jonë nisi “Intro Day” duke u përshëndetur dhe uroi studentët për një fillim të mbarë, duke i prezantuar atyre Brainster-in. Engjellushe paraqiti detajet më të rëndësishme rreth akademisë sonë dhe Brainster. Ajo shpjegoi historinë e organizatës dhe se si u themelua ajo, duke vënë në qendër një metodologji të ndryshme edukimi për punësim. Brainster Albania ofron një program të strukturuar për programimin Front-End, duke përfshirë një gamë të gjerë lëndësh dhe projekte praktike.

Ajo vijoi për të shpjeguar se çfarë ofron akademia, duke përfshirë leksionet në javë, ku secili student do të ketë mundësi të marrë pjesë në sesione intensive mësimore. Ajo theksoi gjithashtu se si do të zhvillohen leksionet, duke përdorur platforma moderne dhe efikase për të siguruar që studentët të kenë një përvojë të pasur të të mësuarit. Ajo prezantoi detaje rreth platformave online dhe burimeve të tjera që do të jenë në dispozicion të studentëve gjatë gjithë akademisë.

Përveç kësaj, gjatë “Intro Day,” theksuam edhe disa nga vlerat tona, si bashkëpunimi dhe produktiviteti individual, përmirësimi i vazhdueshëm, automatizimi, inovacioni, mësimi i vazhdueshëm, qasja etike, dhe nxitja e suksesit dhe përvojës së studentëve tanë.

 

  •  Prezantimi i instruktorëve

Instruktorët janë ndoshta pjesa më e rëndësishme e Akademisë sonë Front-End. Ne gjithmonë përpiqemi të zgjedhim profesionistët më të dalluar, me përvojë që do të shpërndajnë njohuritë dhe ekspertizën e tyre në këtë fushë. Instruktorët tanë, profesionistë të njohur në sektorin e IT shqiptar, u prezantuan gjatë “Intro Day” dhe ndanë përvojën dhe njohuritë e tyre me studentët.

Sara Makishti, Brunilda Dosti, Erland Muçhasaj dhe Emanuel Zhupa, të cilët janë instruktorë në akademinë tonë, treguan se si filluan rrugën e tyre në botën e kodimit, ku kanë punuar, dhe si do të ndihmojnë ata të tjerë në rrugën e tyre drejt një karriere të suksesshme në Front-End.

 

  • Prezantimi i studentëve

Tek Brainster, studentët gjithmonë janë në qendër të vëmendjes. Organizata jonë është përkushtuar në motivimin e studentëve me arsim cilësor dhe i përgatit ata për jetën e punës. Pas prezantimit të instruktorëve, ishte koha e studentëve për t’u prezantuar.

Ky ishte një moment emocionues kur ata folën për sfondin e tyre, shpjeguan pse kishin zgjedhur Brainster dhe ku e shohin ata veten pas përfundimit të akademisë. Të gjithë studentët kishin backgrounde shumë të ndryshme dhe unike! Disa ishin ende studentë në universitete të ndryshme, ndërsa të tjerë kishin profesionin e tyre, por donin një transformim karriere. Ata kishin synime të veçanta dhe të ndryshme, por një gjë ishte e përbashkët – dëshira për t’u bërë programues të aftë në Front-End.

 

  • Sesion i Pyetjeve dhe Përgjigjeve

Intro Day përfundoi me një sesion pyetjesh dhe përgjigjesh, ku studentët kërkonin më shumë detaje rreth akademisë dhe instruktorëve. Në këtë sesion, ata kishin mundësinë të bënin pyetje për çdo gjë që i interesonte dhe të merrnin kontekstin e nevojshëm para se të fillonin me leksionet e programimit Front-End.

Në përfundim, “Intro Day” ishte një fillim fantastik për të eksploruar komunitetin tonë, për të takuar instruktorët tanë, dhe për të lidhur me njëri-tjetrin. Është e rëndësishme të kuptoni se ky Intro Day është vetëm fillimi i një udhëtimi 12-mujor. Gjatë kësaj kohe, do të shohim studentët tanë të shëndërrohen në programues të aftë në Front-End. Përgatituni për një aventurë njëvjeçare plot mësim, bashkëpunim, dhe krijim të ekspertëve të ardhshëm të kodimit. Mos harroni, Brainster është këtu për t’ju mbështetur dhe për t’ju ndihmuar në formimin e të ardhmes suaj! 

Ju urojmë suksese studentëve tanë!

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të ndërtoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-End.

Në Akademinë e Programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtet nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me menaxherin tonë të suksesit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

Related Stories For You

Trending Stories që mund të ju interesojnë