Njihuni me Deni Trajkov, student i Akademisë së Programimit Front-End, i cili vendosi të zgjerojë njohuritë dhe aftësitë e tij. 

 

Studenti: Deni Trajkov

Akademia: Akademia për Programim Front-End

Profesioni: Magjistër i diplomacisë dhe marrëdhënieve ndërkombëtare

Nga ora e parë e Akademisë mbaj mend: Njohjen me kolegët.

Zgjodha këtë fushë sepse:  Është mjaft dinamike dhe ka një të ardhme premtuese.

Me padurim pres të fillojnë orët për: JavaScript & ReactJS.

Pas leksioneve, unë gjithmonë: Nënvizoj gjërat më të rëndësishme dhe nëse kam kohë përsëris materialet e leksionit.

Para se të regjistrohesha, më shumë më “frikësoi” : Si do të jem në gjendje të gjej kohë për gjithçka.

Si një profesionist i ardhshëm në këtë fushë, unë pres: Të jem i suksesshëm në këtë fushë.

Kjo fushë për mua do të thotë: Sfidë.

Në kohën e lirë: Lexoj libra, shoh seriale, shikoj sport.

Më pëlqen të lexoj: Histori

Më pëlqen të shikoj: Seriale

Citimi i preferuar:  ”Mos u përpiqni të jeni të suksesshëm, por të jeni të vlefshëm.”

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të krijoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-end.

Akademinë e Programimit Front-end mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!