Njihuni me Ibrahim Ismailin, student i Akademisë së Programimit Front-End, i cili vendosi të bëjë një transformim të karrierës dhe të mësojë më shumë rreth krijimit të web faqeve.

Studenti: Ibrahim Ismail 

Akademia: Akademia për Programim Front-End

Profesioni: Bukëpjekës

Nga ora e parë e Akademisë mbaj mend: më kujtohen kolegët që vinin nga fusha të ndryshme dhe motivimi i tyre për ta ndryshuar jetën e tyre, ashtu si unë.

Zgjodha këtë fushë sepse: Sot ky drejtim ka një të ardhme të ndritur në mbarë botën sepse teknologjia është kudo.

Me padurim pres të fillojnë orët për: JavaScript

Pas leksioneve, unë gjithmonë: Zgjidh detyrat dhe kërkoj diçka më shumë rreth materialit në Google dhe YouTube.

Para se të regjistrohesha, më shumë më “frikësoi” : Kujtesa e të gjithë elementeve, atributeve dhe funksioneve të tyre. 

Si një profesionist i ardhshëm në këtë fushë, unë pres: Gjatë gjithë kohës të mësoj gjëra të reja, si dhe t’i zgjeroj njohuritë e mia për teknologjitë e reja.

Kjo fushë për mua do të thotë: Ndërtimi i një karriere në një ndër profesionet më të kërkuara në botën e IT-së, si dhe ndryshimi i të gjithë stilit tim të jetës.

Në kohën e lirë: Ngasë biçikletën. 

Më pëlqen të lexoj: Psikologji dhe libra motivues

Më pëlqen të shikoj: Horror 

Citimi i preferuar:  „Go the extra mile!“

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të krijoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-end.

Akademinë e Programimit Front-end mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!