Njihuni me Naum Millosheskin, student i Akademisë së Programimit Front-End, i cili vendosi të bëjë një transformim te karrierës në një ndër profesionet më të paguara dhe kërkuara në ditët e sotme.

 

Studenti: Naum Millosheski

Akademia: Akademia për Programim Front-End

Profesioni: Producent muzikor

Nga ora e parë e Akademisë mbaj mend: Njohja me kolegët dhe arsyet e tyre pse janë regjistruar në Akademi.

Zgjodha këtë fushë sepse: Nga të gjitha degët ne fushën e IT-së, kjo më pëlqeu më shumë. Kjo degë paguhet mirë, ndërsa kërkesa në treg do të jetë gjithnjë në rritje. 

Me padurim pres të fillojnë orët për: JavaScript & ReactJS.

Pas leksioneve, unë gjithmonë: Bëj një pushim të shkurtër dhe përsëris materialet nga leksioni.

Para se të regjistrohesha, më shumë më”frikësoi” : Ndryshimi i profesionit.  

Si një profesionist i ardhshëm në këtë fushë, unë pres: Shumë sfida, përmirësim të vazhdueshëm dhe ndjekje të teknologjive më të fundit. 

Kjo fushë për mua do të thotë: Mundësi për zhvillimin e karrierës në fushën më të kërkuar të  IT- së.

Në kohën e lirë: Ngas biçikletën. 

Më pëlqen të lexoj: Libra motivues dhe libra për zhvillimin personal.

Më pëlqen të shikoj: Seriale

Citimi i preferuar: “You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.“

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të krijoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-end.

Akademinë e Programimit Front-end mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

 

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!