Njihuni me Trifun Tomevskin – student i Akademisë së Programimit Front-End, i cili vendosi të ndërtojë mbi njohuritë dhe aftësitë e tij.

 

Studenti: Trifun Tomveski

Akademia: Akademia e programimit Front-End.

Profesioni: Student

Nga ora e parë e Akademisë mbaj mend: Njoftimi me kolegët dhe ngazëllimi.

Zgjodha këtë fushë sepse:  Dua t’i filloj gjërat, si dhe të gjej zgjidhje për sfidat. Thjesht, e shoh veten në këtë profesion.

Me padurim pres të fillojnë orët për: JavaScript, Bootstrap & ReactJS.

Pas leksioneve, unë gjithmonë: E shikoj edhe një herë leksionin dhe shkruaj gjërat më të rëndësishme.

Para se të regjistrohesha, më shumë më “frikësoi” : Asgjë.

Si një profesionist i ardhshëm në këtë fushë, unë pres: Përmirësimi i vetes time.

Në kohën e lirë: Sport

Më pëlqen të lexoj: Inspirational Fiction & Historical. 

Më pëlqen të shikoj: Dokumentarë, aksione dhe komedi.

Citimi i preferuar:  “Sight is what you see with your eyes, vision is what you see with your mind.“

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të krijoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-end.

Akademinë e Programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

 

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!