Njihuni me Vangel Angov, një student alumni i Akademisë së Programimit Front-End, dhe gjithashtu një Dream Team student i cili filloi karrierën e tij si Front-End Developer në Moxelle.

 

Biseduam për përvojën e tij dhe punën e tij të re

 

Përshëndetje! Para së gjithash, urime për suksesin e arritur dhe fillimin e karrierës suaj! Ne në Akademinë e Programimit Front-End të njohim, por çfarë do të ndash për të tjerët?

Unë jam Vangel Angov, një student alumni nga Akademia e Programimit Front-End.

 

Pse programimi Front-End?

Mbi të gjitha, për shkak të punës në ekip dhe mundësisë për të shprehur kreativitetin dhe aftësitë e dizajnit nëpërmjet kodit.

 

Na trego më shumë për Akademinë e Programimit Front-End.  A i ka përmbushur Akademia pritjet e tua?

Mësimi cilësor me mentorët që kanë përvojë të jashtëzakonshme në programimin Front-End, programet e mentorimit dhe workshop-et që na kanë mundësuar të përparojmë, si dhe mundësinë për të punuar në grupe, dhe së bashku me ndarjen e njohurive, janë vetëm pjesë e arsyeve pse Akademia i ka tejkaluar pritshmëritë e mia.

 

Cila ishte përvoja jote si student? Cila ishte sfida më e madhe që hase dhe si e tejkalove? 

Mosshkuarja në punë më ndihmoi t’i përkushtohesha tërësisht Akademisë dhe gjithë programit. Moduli Javascript ishte padyshim sfida ime më e madhe, por me punë të vazhdueshme dhe ushtrime të përditshme, mendoj se gjithçka mund të mësohet.

 

Cili modul ishte më interesanti dhe pse?

Moduli më interesant për mua ishte React. Është ideale për krijimin e aplikacioneve me një ndërfaqe të pasur përdoruesi. 

 

Menjëherë pas përfundimit të Akademisë së Programimit Front-End, ti ke filluar të ndërtosh karrierën tënde si Front-End Developer në kompaninë Moxelle. Çfarë pritet prej teje në vendin e punës si programues i ri? Cilat do të ishin detyrat dhe detyrimet tua? 

Moxelle është një kompani që përdor teknologjitë më të fundit në projektet e saj, dhe roli im si Front-End Developer është të krijoj komponente me stile që mund të ripërdoren.

 

Së fundmi, çfarë do t’u rekomandoje të gjithë atyre që duan të bëjnë një ndryshim në karrierë në fushën e programimit Front-End?

Programimi Front-End është një nga degët me rritjen më të shpejtë në industrinë e IT-së. Nëse doni ta bëni këtë atëherë Akademia e Programimit Front-End është vendi ideal për të fituar aftësitë e nevojshme.

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të ndërtoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-end.

Akademinë e programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

 

Related Stories For You

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!