Akademia e Programimit Front-End i tejkaloi të gjitha pritjet e mia

Njihuni me Viktor Todorovskin, një student alumni i Akademisë së Programimit Front-End, i cili ka përmirësuar njohuritë dhe aftësitë e tij, dhe filloi karrierën e tij si Associate Software Engineer në RLDatix.

 

Biseduam për përvojën e tij dhe punën e tij të re

 

Përshëndetje! Para së gjithash, urime për suksesin e arritur dhe fillimin e karrierës tënde! Ne në Akademinë e Programimit Front-End të njohim, por çfarë do të ndash për të tjerët?

Përshëndetje, unë jam Viktori, jam 22 vjeç dhe jam student alumni i Akademisë së Programimit Front-End. Brainster ishte vendi i duhur për mua dhe për përmirësimin e cilësive të mia, sepse jam një person shumë kreativ që shpesh kam ide novatore.

 

Pse programimi Front-End?

Industria e Web development është diçka që më ka tërhequr shumë kohë më parë. Dega Front-End është e cila është më argëtuese dhe kam mundësinë më të madhe për të përmirësuar aftësitë e mia.

 

Na trego më shumë për Akademinë e Programimit Front-End. A i ka përmbushur Akademia pritjet e tua?

Akademia e Programimit Front-End i ka tejkaluar të gjitha pritjet e mia. Mësova të gjitha teknologjitë e përditësuara të përdorura gjatë punës së projekteve reale. Përveç fokusit tek programimi, ata na mësuan se si të gjendemi në një mjedis pune dhe si të jemi kolegë më të mirë. Nëse dikush është i interesuar në industrinë e Web Development, Brainster është vendi që unë rekomandoj!

 

Cila ishte përvoja yte  si student? Cila ishte sfida më e madhe që hase dhe si e tejkalove?

Përvoja ime ishte e madhe, takova një numër njerëzish me të njëjtat interesa me të cilët mund të shkëmbeja shumë ide. Një nga sfidat më të mëdha ishte menaxhimi i kohës për të zhvilluar projekte, por me punë të madhe e kalova lehtësisht.

 

Cili modul ishte më interesanti dhe pse?

Edhe pse të gjitha modulet ishin shumë interesante, ajo që do të veçoja do të ishte moduli React, sepse ishte një sfidë e re për mua.

 

Menjëherë pas përfundimit të Akademisë së Programimit Front-End, ti ke filluar të ndërtosh karrierën tënde si Associate Software Engineer në kompaninë RLDatix. Cili ishte procesi për të ardhur këtu?

Pas përfundimit të Akademisë, fillova të ndërtoja karrierën time si Associate Software Engineer në RLDatix. Procesi me të cilin erdha këtu ishte shumë interesant, por edhe me shumë sfida. Kalova një sërë intervistash ku duhej të tregoja aftësitë dhe njohuritë e mia që mora në këtë Akademi. Me punë të palodhur dhe me shumë mësim, arrita t’i kapërceja të gjitha pengesat dhe të tregoja veten.

 

Çfarë pritet ti në vendin e punës si programues i ri? Cilat do të ishin detyrat e tua?

Detyra ime si një programues i ri pa përvojë është të mësoj vazhdimisht gjëra të reja dhe të absorboj informacionin. Gjithashtu, pritet që të zhvillohem dhe të përfitoj nga logjika ime.

 

Së fundmi, çfarë do t’u rekomandoje të gjithë atyre që duan të bëjnë një ndryshim në karrierë në fushën e programimit Front-End?

Unë do t’u rekomandoja atyre patjetër ta provonin Brainster-in, sepse është një vend ku ata mund të tregojnë dhe shfrytëzojnë kreativitetin e tyre.

 

Nëse dëshironi të jeni pjesë e komunitetit Coding dhe të ndërtoni histori të reja suksesi me ne, zbuloni më shumë rreth Akademisë së Programimit Front-end.

Akademinë e programimit Front-End mësojmë nëpërmjet projekteve reale për klientë të vërtetë, nën mentorimin e instruktorëve me përvojë të dëshmuar.

Cakto një takim me ekipin tonë të pranimit të studentëve për më shumë udhëzime dhe hollësi rreth programit!

 

Related Stories For You

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!