RISI nga Brainster Albania: Prezantojmë për herë të parë Akademinë e Graphic Design!

Mirë se vini në një kapitull të ri të Brainster Albania! Pas fillimit të suksesshëm dhe të shkëlqyer të Akademisë së programimit Front-End, jemi të emocionuar të njoftojmë hapjen e akademisë sonë të re: Akademinë e Graphic Design.

Ky program nuk është thjesht një kurs; është një udhëtim në botën e krijimtarisë dhe dizajnit që përfundon me një karrierë fantastike në një nga industritë më kreative dhe më të kërkuara në ditët e sotme.

 

Pse Graphic Design dhe pse tani?

Në ditët e sotme, ku bota digjitale ka një domethënie shumë të madhe, Graphic Design është bërë një formë e rëndësishme e komunikimit. Ndikimi i tij shtrihet në shumë platforma, nga faqet e internetit dhe aplikacionet mobile deri tek bukuria vizuale e fushatave reklamuese dhe paketimit të produkteve. Si përgjigje ndaj rritjes së kërkesës për Graphic Designer, si në shkallë globale, ashtu edhe në Shqipëri, ne identifikuam një mundësi për të mbushur hendekun midis talentit dhe kërkesave të industrisë duke ofruar arsim cilësor për të gjithë ata që dëshirojnë të ndryshojnë të ardhmen dhe të bëjnë një transfromim pozitiv të karrierës së tyre. 

 

Çfarë e dallon Akademinë tonë nga të tjerët?

Kurrikulë e krijuar nga ekspertët: Kurrikula jonë është krijuar dhe prezantohet nga profesionistë të fushës. Kjo do të thotë që ju nuk do të mësoni vetëm teori; por do të përfitoni nga idetë e njerëzve që e dinë se çfarë është e nevojshme për të arritur sukses në botën reale duke ndarë ekspertizën dhe njohuritë e tyre, të cilat i kanë fituar nga shumë vite përvojë.

  • Përvojë Praktike: Ne besojmë në mësimin përmes praktikës. Studentët në Akademinë tonë do të punojnë në projekte reale për kompani të vërteta. Praktikat sigurojnë që derisa të përfundoni akademinë, të krijoni një portofol që tregon aftësitë dhe krijimtarinë tuaj, i cili do t’ju ndihmojë në procesin e gjetjes së punës për një karrierë më të shndritshme. 

  • Mundësi Karriere: Qëllimi i Akademisë sonë nuk është vetëm të edukojë, por të krijojë studentë të suksesshëm. Nxënësit më të mirë do të kenë qasje në mundësi punësimi, duke nisur karrierën e tyre në botën e graphic design.

  • Bursa për individë të motivuar: Në përkushtimin tonë për të mbështetur komunitetin në Shqipëri, ofrojmë bursa për kategori të caktuara që dëshirojnë të ndryshojnë të ardhmen dhe të bëhen graphic designer të aftë. Ne besojmë në kultivimin e talentëve vendase dhe sigurimin e mundësive të barabarta për të gjithë.

 

Një komunitet kreativ

Të ndjekurit e Akademisë së Graphic Design pranë Brainster Albania, do të thotë të jesh pjesë e një komuniteti. Akademia jonë është një vend ku kreativiteti bashkohet me mundësinë, ku ideja ka vlerë, dhe ku dizajni ka perspektivë. Studentët tanë nuk janë vetëm njerëz që mësojnë diçka, ata janë novatorë dhe udhëheqës të ardhshëm të industrisë.

 

Kush duhet të aplikojë?

Nëse jeni të apasionuar pas dizajnit, e shihni botën jo vetëm ashtu siç është, por edhe si mund të jetë, nëse keni një botë kreative dhe dëshirë për të mësuar, atëherë kjo Akademi është për ju. Pavarësisht nëse jeni fillestar ose dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja, programi ynë është projektuar për t’ju përgjigjur niveleve të ndryshme të ekspertizës. Gjithashtu, nëse dëshironi fleksibilitet për të punuar nga kudo dhe të krijoni oraret tuaja të punës, Graphic Design është ajo që po kërkoni.

 

Një e ardhme e ndritur

Lancimi i Akademisë sonë për Graphic Design shënon një ngjarje të rëndësishme në udhëtimin e Brainster Albania. Jemi të emocionuar për të parë ndikimin që studentët tanë do të kenë në botën e dizajnit. Ndërsa nisim këtë aventurë të re, ju ftojmë të bëheni pjesë e saj.

 

A jeni gati për të filluar udhëtimin tuaj në Graphic Design? Klikoni këtu për të mësuar më shumë rreth Akademisë së Graphic Design dhe se si mund të aplikoni. Ejani të krijojmë diçka të bukur së bashku.

Trending Stories që mund të ju interesojnë