Happy November, everyone! 🎃

 

Këtë vit ne festojmë 8 vjetorin e Brainster me më shumë se 11,500 studentë, dy programe të akredituara në fakultetin e parë praktik të IT Brainster Next College, duke hapur Brainster Albania dhe një rritje prej pothuajse 100% në dy vitet e fundit.

Ajo që na bashkon është një pasion i përbashkët për të mbështetur transformimin digjital në nivel global duke krijuar arsim punësimi dhe një të ardhme më të mirë për shumë njerëz gjatë gjithë këtij procesi. 

 

Zbuloni më shumë rreth përditësimeve më të fundit nga komuniteti Brainster

 

 

  • 8 vite Brainster!

Historia e Brainster filloi me një dëshirë të fortë dhe një vizion të qartë – për të krijuar arsim për të ardhmen dhe një rrugë të suksesshme të çdo studenti tonë drejt karrierës së dëshiruar. Gjatë 8 viteve të fundit, më shumë se 11.500 studentë kanë kaluar nëpër programet tona inovative arsimore dhe ekipi ynë është rritur në 70 punonjës.  Ndërtuam një ekip prej 150 instruktorësh – profesionistë me përvojë të industrisë dhe prezantuam një program unik punësimi. Pas suksesit të akademive tona të njohura, ne themeluam Brainster Next College, fakultetin e parë praktik IT të akredituar, dhe u zgjeruam me hapjen e Brainster Albania.

 

 

  • Bursat Brainster – Një mundësi e jashtëzakonshme!

Muajin e kaluar ne ndajtëm një lajm shumë të rëndësishëm me ju! Ky muaj ishte një periudhë e veçantë për ne, pasi kemi intensifikuar promovimin e Bursave Brainster. Bursat Brainster janë një mundësi e jashtëzakonshme për të gjithë ata që duan të bëjnë transformim të karrierës ose duan të fitojnë aftësitë e nevojshme në programimin Front-End. Nëpërmjet këtyre bursave, ne ofrojmë dy lloje të ndihmave financiare:

  • Bursa e parë është e plotë, me mbulim të plotë të tarifës shkollore. Kushti kryesor është që kandidatët të jenë të regjistruar si të papunë në institucionin shtetëror të punësimit. 
  • Bursa e dytë është pjesërisht, me mbulim 50% të shpenzimeve të Akademisë dhe është e destinuar për të rinjtë që dëshirojnë të fillojnë një karrierë të re.

Mirëpo, ne duam t’ju tregojmë se kanë ngelur vetëm edhe pak ditë për mbylljen e aplikimeve dhe vendet janë të kufizuara. Bursat Brainster mbyllen me datë 30 Nëntor 2023. Prandaj, mos humbisni këtë shansë dhe bëhuni programues të aftë Front-End. Zbuloni më shumë!

 

 

  • Përfitimet e Bursave Brainster – Pse duhet të aplikoni?

Siç e dini, muajin e kaluar promovuam Bursat Brianster që janë të hapur për një muaj të tërë. Kur bëhet fjalë për zhvillimin e një karriere të suksesshme, sigurisht që mund të përballemi me sfida dhe pengesa. Në këtë udhëtim të vështirë, ka një shumëllojshmëri faktoresh që ndikojnë në suksesin tonë. Një nga faktorët më të rëndësishëm është arsimi dhe kualifikimet tona. Për këtë, Bursat Brainster ofrojnë një mundësi të jashtëzakonshme që nuk duhet humbur. Ju keni shumë arsye pse të aplikoni për Bursat Brainster, mirëpo tre arsyet kryseore janë: arsimi cilësor, transformim i karrierës dhe mundësi studimi falas. Zbuloni më shumë!

 

 

  • Njihuni me modulet – Akademia e programimit e Front-End 

Krijimi i kurrikulës së Akademisë së programimit Front-End bazohet në analizën dhe monitorimin e vazhdueshëm të trendeve më të fundit të IT-së në industrinë digjitale dhe tregun e punës. Ne gjithashtu vazhdimisht përmirësojmë programin bazuar në feedbackun e vazhdueshëm nga përvoja e studentëve dhe vlerësimet për suksesin e tyre. 

Deri muajin tjetër!

Ekipi Brainster Albania ❤️

Related Stories For You

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!