Brainster Buletin – Lajme nga Komuniteti / Korrik 2023

Embrace Summer’s Growth 🏖️📈

 

Buletini më i fundit Brainster feston arritjet e jashtëzakonshme të studentëve, projektet reale në të cilat ata punuan, hackathons ku morën pjesë dhe punësimin e studentëve. 

Lajm i mirë: Kemi një ofertë Early Bird për Akademinë e programimit Front-End!

Zbuloni se si angazhimi i studentëve rimodelon të ardhmen dhe nxit ëndrrat dhe qëllimet e tyre. Mos e humbisni mundësinë për t’u frymëzuar dhe motivuar nga udhëtimi i tyre drejt suksesit!

Përveç kësaj, ju do të zbuloni se si ne krijojmë arsim cilësor për punësim – një mundësi për të “parë” se si punojmë në sfond dhe çfarë suksesesh kemi arritur në 6 muajt e fundit.

 

Në vijim, do të lexoni më shumë rreth lajmeve më të fundit të Brainster

 


  • Si krijuam arsim cilësor për punësim 

Kohët e fundit morëm lajmin se zyrtarisht po i bashkohemi top 500 kompanive më të suksesshme në Maqedoni për herë të parë këtë vit. Kjo do të thotë se jemi në shoqërinë e 0.7% të kompanive aktive në vend.  Por krahas këtij lajmi domethënës, duam të ndajmë me ju se kemi rezultate të shkëlqyera në këtë gjysmë-vit të vitit 2023! Të gjitha sukseset tona janë rezultat i punës në ekip, bashkëpunimi me ju, komunitetin tonë, kështu që ne duam t’ju falënderojmë dhe t’ju tregojmë se si i arritëm ato. Zbuloni më shumë!

 

  • Muaji i Hackathoneve dhe punës në ekip

Muajin Maj, ne e shënuam si një nga muajt më të suksesshëm në fushën hackathoneve dhe punës në ekip. Gjatë këtij muaji domethënës, u mbajt Brainster Live Hackathon më i madh i 2-të, i mbushur me duartrokitje, mbështetje, energji pozitive dhe buzëqeshje.  Më shumë se 270 studentë, të mentoruar nga 24 instruktorë ndanë njohuritë e tyre, punuan pa u lodhur dhe sa më shumë për t’ja arritur qëllimit dhe të përfundojnë me sukses detyrën e tyre! 

 


Me përparimin e teknologjisë, profesionistët në pozitat e front-end do të luajnë një rol kyç në sigurimin e përvojave tërheqëse për përdoruesit e pafund. Në këtë postim blogu, kemi përzgjedhur rrugët më të njohura me të cilat mund të zhvilloni karrierën tuaj në botën e programimit Front-End. Zbuloni më shumë!


 

  • Webinar falas – “Pse është një ide e mirë të fillosh një karrierë në programimin Front-End?” 

Në muajin Korrik punuam me shumë vullnet për të organizuar webinarin falas “Pse është një ide e mirë të fillosh një karrierë në programimin Front-End?i cili do të mbahet me datë 10.08.2023. Na ndajnë vetëm pak ditë nga webinari për programimin Front-End. Nxitoni të regjistroheni dhe mos humbisni këtë mundësi që vjen te ju falas. Regjistrohuni këtu!  

  • Njihuni me instruktorët

Jemi shumë të lumtur t’ju prezantojmë Sara Makishti, Brunilda Dosti dhe Erland Muçhasaj të cilët janë instruktorët tanë të Akademisë së programimit Front-End.

Sara Makishti – është një Front-End developer në Scant dhe në të njëjtë kohë instruktore në akademnë e programimit Front-End në Brainster Albania.

Brunilda Dosti – një Front-End Developer ne Everfi UK me përvojë pune për më shumë se 8 vite dhe intsrtuktore në akademinë e programimit Front-End.

Erland Muchasaj – është lider i Web Developement team në ATIS dhe instruktor në akademinë e programimit Front-End në Brainster Albania


 

  • Njihuni me studentët

Ne krijuam serinë e blogjeve “Njihu me studentët” për të prezantuar studentët tanë të rinj dhe përshtypjet e tyre të para nga Akademia e programimit Front-End. Lexo më shumë rreth:

Emir Ademi – Akademia e programimit Front-End

Edmond Fejzullai – Akdemia e programimit Front-End

Edon Idrizi – Akademia e programimit Front-End 

 

Deri muajin tjetër!

Ekipi Brainster Albania ❤️

 

Related Stories For You

Trending Stories që mund të ju interesojnë

Bursat Brainster - Aplikimet mbyllen më 30 Nëntor 2023, vetëm 1 vend i lirë!